Handelsbetingelser

Returnering

Hos Kreakis' webshop har du 14 dages returret. Du skal derfor returnere dine varer inden 14 dage efter modtagelsen.
Det betyder, at du kan få pengene refunderet på dine varer, såfremt de er ubrugte, og i samme stand som ved modtagelsen med intakt mærke og emballagesen er ubrudt.

Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

  • Produktet har været i brug.
  • Hangtags og mærker er fjernet eller beskadiget. 
  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

Bemærk, returpakker skal sendes med fragt til døren. Alt retur behandles indenfor 14 dage fra modtagelse i webshoppen.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling, afhentning via pakkeshop eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Kreakis' Webshop adresse er:

Gammel Skolevej 14, Vrold
8660 Skanderborg

CVRnr. 43780506

Du kan aflevere indpakkede returvarer hos Kreakis i Skanderborg efter aftale og dermed spare returfragten. Returvarer skal derfor afleveres indpakket med vores returformular udfyldt.

Ombytning
Vi ombytter varer købt på webshoppen, såfremt man aftaler at komme forbi Webshoppens fysiske placering. Hvis dette ikke er muligt, skal varerne returneres og nye bestilles på ny.

Reklamation
Hvis du skal lave en reklamation på en vare, skal du kontakte kis@kreakis.dk med dit ordrenummer, samt billede af reklamationen.

Returnering af overskredet eller beskadiget varer
Hvis du returnerer en varer, som har overskredet returneringsfristen (mere end 14 dage efter modtagelsen), 
kan vi desværre ikke refundere dine penge. Din varer bliver ikke sendt retur til dig, men kan afhentes i webshoppen.
Dette gælder også for varer, som er beskadiget eller af anden grund ikke kan returneres.  

I tilfælde af at du nægter modtagelse af din pakke, eller ikke får afhentet pakken hos pakkeshoppen, inden den bliver sendt retur, forbeholder vi os retten til at fakturer kunden for evt. omkostninger for returforsendelse og eller genlevering.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kis@kreakis.dk eller på tlf. 20 13 27 50 (tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 15-17)

Kundeservice

Vi er her for dig, hvis du skulle have spørgsmål, ris eller ros til os.
Kontakt os på kis@kreakis.dk eller på telefonnummer +45 20132750

Vi har åbent tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 15-17

Webshoppens adresse er:
Gammel Skolevej 14, Vrold
8660 Skanderborg

CVRnr. 43780506

Kreakis modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay.

Betaling

Kreakis modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Kreakis bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Kreakis pakker varer på alle hverdage. Ordrer placeret inden kl. 12.00 i hverdagene, bliver sendt afsted indenfor 1-3 hverdage. Kreakis sender varer med Homerunner, forsendelsen kan forventes modtaget indenfor 2-8 hverdage efter ordren er placeret. Ordrer indenfor Danmark vil blive sendt til nærmeste pakkepost eller med privatlevering, ordrer udenfor Danmark vil blive sendt til din adresse. Når du placerer din ordre, vil Kreakis sende dig en bekræftelse mail og du vil modtage et forsendelses nummer fra vores shipping selskab når din ordre er sendt afsted.

Valuta

Kreakis kan ikke holdes ansvarlig for nogle ændringer i valutakursen eller valuta omregningsgebyrer fra hvilken som helst bank, når DKK omregnes til en anden valuta.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Ved returnering rettes henvendelse til:
info@kreakis.dk

Reklamationer sendes til:
Kreakis
Gammel Skolevej 14, Vrold
8660 Skanderborg

Vi modtager hverken pakker uden omdeling, afhentning via pakkeshop eller pakker sendt pr. efterkrav. 
Vi anbefaler vores kunder ikke at sende returvarer som brev, da forsendelse her ikke kan spores.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så vil beløbet blive refunderet til den konto hvorpå købet er lavet.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Når pakken sendes retur, skal den medfølgende returseddel vedlægges med ordrenummeret, samt hvilke varer der returneres.

Vi anbefaler vores kunder ikke at sende returvarer som brev, da forsendelse her ikke kan spores.
Der vil først kunne refunderes efter varen er modtaget.
Vi afhenter ikke returvarer eller reklamationer i pakkeshops, alt retur skal sendes til den afgivne adresse.

Vi har ikke mulighed for at afhente pakker i pakkeshops alt retur skal sendes til den afgivne adresse. Vi fraråder at sende med DAO, da de ikke kan levere til erhvervsadresser.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: info@kreakis.dk

Ansvarsfraskrivelse

Kreakis kan ikke garantere at alle produkterne altid er til rådighed når ordren bliver placeret. Hvis produktet ikke længere er til rådighed, vil du blive kontaktet per email efter din ordre er placeret.

Kreakis kan ikke garantere at farverne på vores webshop stemmer overens med produktets rigtige farve. Dette kan variere afhængig af din farvesætning på din computer og skærm. Derfor kan Kreakis ikke holdes ansvarlig for dette.

Privatlivspolitik

Kreakis hører under den Danske persondata ordringslov, herunder den den nye GDPR lovgivning der fandt sted 25. maj 2018. Enhver brug af personlig data og personfølsom data skal behandles under den nye lovgivning. I følge de nye regler, skal Kreakis være dataansvarlig for de informationer som bliver registreret på siden af besøgende og betalende kunder på kreakis.dk, kreakis.com, vores nyhedsbrev, når du bevæger dig rundt på webshoppen (læs Cookies) eller når du køber en varer via vores shop (navn, adresse, telefon nummer og email, samles til at fuldføre ordren)
Det er vigtigt at dine personlige oplysninger opbevares fortroligt. Adgang til disse information er begrænset kun til betroede medarbejdere og samarbejdspartnere, i henhold til reglerne om dataansvarlig og databehandler.
På trods af den øgede kontrol og sikkerhed stillet til rådighed af Kreakis angående samlingen og behandlingen af personlig data, vil fuld sikkerhed ikke kunne garanteres for data behandling over internettet. Når data modtages og sendes elektronisk, vil der altid være en risiko for uretfærdig behandling fra tredje part der tvinger sig adgang til beskyttet data inden det når vores servere. Kreakis vil forsøge at beskytte dine personlige data på den bedst mulige måde, kan vi ikke garantere sikkerheden for den faktiske overførsel. Du sender data på dit eget ansvar.